Zdravě a aktivně v srdci Moravského krasu

19.09.2011 13:44

 

1800,- Kč za 3 dny a 2 dvě noci s polopenzí v srdci Moravského krasu. Seznamte se s novými trendy ve výživě, zjistěte svou fyzickou kondici,  vyzkoušejte přípravu jídel z neobvyklých surovin a poznejte přírodu Moravského krasu. To vše a mnohem více v unikátním zážitkovém programu vhodným také pro astmatiky.

 

V ceně jsou zahrnuty:

2 noci v příjemném Penzionu u Balcarky

2 snídaně

2 večeře

a následující program:

V pátek strávíme u grilovaného pstruha a při povídání o správné výživě s nutriční terapeutkou Mgr. Sylvou Štajnochrovou na téma, jak to udělat, abychom si udrželi zdravou váhu po celý život.

 

V sobotu máte možnost výběru ze dvou relaxačně zážitkových programů:           

  1. Praktická ukázka vaření z netradičních surovin s Vaší účastí spojená s ochutnávkou.

Tento program navazuje na páteční přednášku a je určený pro zájemce o správnou výživu. Je zaměřen také na využití, význam a přípravu zdravých, chutných a přesto méně používaných surovin.

V rámci tohoto programu vedeném Mgr. Sylvou Štajnochrovou strávíte příjemné dopoledne při kterém si vyzkoušíte a ochutnáte několik zdravých, rychlých a chutných receptů.

Zájemcům provedeme osobní analýzu tělesného složení, kdy pomocí speciálního přístroje zjistíme množství svalstva, tuku a vody v těle, BMI, vnitřní tuk, hmotnost kostí a stanovíme Váš metabolický věk a optimální energetickou potřebu. Změříme Vám krevní tlak a zhodnotíme zdravotní rizika a stravovací návyky.

Odpoledne je volný program - možný výlet do Moravského krasu dle vlastní volby. Blízká jeskyně Balcarka, propast Macocha a Punkevní jeskyně.

Zájemcům o návštěvu Punkevních jeskyní nabízíme při včasném objednání rezervaci.

  1. Za krásami Moravského krasu

Program vhodný pro turisty, cyklisty, rodiny s dětmi, ale také pro astmatiky.

V tomto programu si můžete vybrat jednu z map s pečlivě volenými trasami v srdci Moravského krasu. Cesty jsou vybrány a naplánovány z hlediska náročnosti i krásy okolí a konzultovány s primářem MUDr. Pavlem Slavíkem z Dětské léčebny se speleoterapií v Ostrově u Macochy. Na požádání Vám rezervujeme návštěvu v Punkevních jeskyních nebo ve Sloupsko-šošůvských jeskyních.

Sobotní večer strávíme při zajímavé přednášce na téma: Astma a obezita, kterou povede primář MUDr. Pavel Slavík z Dětské léčebny se speleoterapií v Ostrově u Macochy

 

Termíny pobytu:

14.10. 2011 - 16.10. 2011

21.10. 2011 – 23.10. 2011

4.11.2011 – 6.11. 2011

28.10.2011 – 30.11.2011

Příjezd v pátek nejpozději mezi 17:00 a 18:00 hodinou

Večeře bude podávána v 18.30

Podmínkou konání programu s vařením je nutné ubytování minimálně 6 osob.

Ubytování ve 3 až 4 lůžkových pokojích s možností přistýlky.

 

Rezervace termínu na: https://penzionubalcarky.cz/index.php?message1 ( do poznámky je nutné vložit číslo voucheru, jinak je rezervace neplatná)

 

Více informací ohledně volných termínů a ubytování získáte u pana Kamila Kuchaře na tel. 606 314 824


Více informací ohledně pobytu u Mgr. Sylvy Štajnochrové na tel. 777 191 113